Odpowiedz

Dochód po rozliczeniu pitu.

Witam , prowadzimy wraz z męzem dwie działalności gospodarcze (jedna jest na mnie , druga na męza) uzyskujemy dochód 3 tys miesiecznie netto , rozmawiając z doradca kazał rozliczyc pit i powiedział ze te dochody mogą sie zmienic jeszcze i moje pytanie co może sie zmienić??? Martwie sie ze moga byc mniejsze i nie uzyskamy kredytu na dom . A rozliczenie bedziemy miec na poczatku lutego 

Odpowiedz
0 Lajków
maria25
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
28
4
18-01-2016
Wiadomość 1 z 4 (5 619 wyświetleń)

Re.: Dochód po rozliczeniu pitu.

Do weryfikacji zdolności kredytowej przyjmujemy dochody z działalności gospodarczej za ostatnie 12 pełnych miesięcy. W zależności od formy rozliczeń weryfikujemy dostarczone dokumenty i na podstawie tych dokumentów ostatecznie obliczamy zdolność kredytową. Jeśli z przedstawionych dokumentów będzie wynikało, że dochód netto jest niższy niż wcześniej wskazany to może to obniżyć Państwa zdolność kredytową.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
683
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (5 561 wyświetleń)

A jesli dochód nasz zostanie obnizony czy jestesmy w wstanie uzyskac kredyt hipoteczny a brakujaca cześc pinieądzy uzupełnic swoimi środkami ??

Odpowiedz
0 Lajków
maria25
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
28
4
18-01-2016
Wiadomość 3 z 4 (5 542 wyświetleń)

@maria25 jeżeli dochód będzie na tyle niski, że nie będziemy mogli zaproponować kwoty o którą  zawnioskujesz przygotujemy decyzję dla kwoty niższej jeśli zdolność kredytowa na to pozwoli.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (5 506 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy