Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Dobranie kredytu hipotecznego ze stałym oprocentowaniem

Witam, mamy z żoną kredyt na budowę domu wzięty roku temu, potrzebujemy dobrać 20tys. zł dodatkowo (wzrost cen materiałów o kilka procent). Z tego co wiem kiedyś nie można było dobrać kredytu do stałego oprocentowania, z tym że my opcji oprocentowania zmiennego nie mieliśmy. Rok temu bank udzielał tylko kredytów na oprocentowaniu stałym. Co możemy zrobić w takim wypadku?

Odpowiedz
0 Lajków
kayus11
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-03-2024
Wiadomość 1 z 2 (2 060 wyświetleń)

Re: Dobranie kredytu hipotecznego ze stałym oprocentowaniem

Przy stałym oprocentowaniu nie ma możliwości wnioskowania o dodatkowe pieniądze. Taka opcja jest tylko przy zmiennym oprocentowaniu. 
Przy stałej stopie pozostaje wniosek o nowy kredyt lub pożyczkę.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
594
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 969 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy