12-12-2016 19:55
Witam,
chcę wnioskować o kredyt hipoteczny na budowę domu. Mam wstępną decyzję kredytową (pozytywną). Teraz czas na operat posiadanej przeze mnie działki. Co w między czasie analizuje bank? Jakie jest ryzyko zmiany decyzji na negatywną? Pytam w kontekście kosztów jakie muszą ponieść na operat.
Ile obecnie czeka się na decyzję ostateczną od momentu złożenia kompletu dokumentów?
13-12-2016 16:06 – ostatnio edytowany 16-12-2016 17:42 przez AgnieszkaBin
Decyzja ostateczna jest zazwyczaj do 2 tygodni od decyzji wstępnej. Natomiast proces może ulec wydłużeniu. Proszę o kontakt z doradcą, u którego złożyłeś dokumenty. Doradca sprawdzi, na jakim etapie jest wniosek. Ocena wartości nieruchomości zlecona przez nas to koszt 350 zł.
Dzień dobry
Po zalogowaniu się nie widzę stanu kont.
Do niedawna było to w normalnym domyślnym widoku, obecnie jest poukrywane.
Można włączyć widok tabeli.
Czy jest opcja aby ten widok był domyślny ?
28-12-2024Szukam odpowiedzi tutaj. Na czacie już próbowałam. A zresztą już sobie sama pomogłam. Bo zleciłam zablokowane środki jako przelew wynagordzeń. I niestety dopiero teraz uzyskałam informację, że można o
... 28-12-2024Czy nie łatwiej po prostu udostępnić tę funkcjonalność zamiast tak bez sensu kombinować? Przypominam, że bank ING pracuje nad tym zagadnieniem już ponad 6 lat. Wygląda to trochę tak, jakby w dziale IT
... 28-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |