12-04-2017 08:43
Witam,
pytanie dotyczy jednego z dokumentów do decyzji ostatecznej. Mianowicie zaświadczene z ZUS z 6 miesięcy- dostarczone przez nas w formie papierowej (pięczątki itp). Bank w tej chwili weryfikując nas zażądał dodatkowo raportu subkonta z Platformy Usług Elektornicnzych ZUS pobranego za okres ostatnich 12 miesięcy. Skąd taka procedura i dlaczego nie wystarcza oficjalny dokument z ZUS, wystawiony na wymagany okres 6-miesiący zgodnie z pierwotnymi, oficjalnymi wytycznymi ING?
12-04-2017 10:01
Przez forum nie mamy wglądu do Twoich danych, napisz do nas wiadomość w swojej bankowości internetowej. Wtedy łatwiej nam się będzie do tego odnieść.
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,
... 23-04-2026Mam następujący problem podczas zakładania konta w aplikacji. Gdy mam zrobić zdjęcie tyłu dowodu, mogę trzymać go bardzo długo pod różnym kątem i w różnym świetle, ale aplikacja nie chce zrobić zdjęci
... 23-04-2026