Odpowiedz

Decyzja Ostateczna ile czasu?

Witajcie,

Nie wiem czy możliwe, że w sobotę 15.05 zmienił mi się status na oczekiwanie na decyzję ostateczną, jeśli nie w sobotę tzn, że 17.05. Dziś i wczoraj rozpatrywane są wnioski  17/18.05 a u nas nic. O co może chodzić?

Odpowiedz
0 Lajków
simple
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-05-2021
Wiadomość 1 z 3 (1 653 wyświetleń)

Re.: Decyzja Ostateczna ile czasu?

Jeżeli minął termin 21 dni roboczych od kompletnie złożonego wniosku, sprawę można zgłosić do UOKiK.

Odpowiedz
0 Lajków
piowaj
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
25-02-2021
Wiadomość 2 z 3 (1 624 wyświetleń)

Re: Decyzja Ostateczna ile czasu?

simple, decyzję podejmujemy tak szybko jak to możliwe, jednak w ostatnim czasie mamy tych wniosków bardzo dużo 😢 Zależy nam aby to sprawdzić i wyjaśnić, dlatego prosimy, skontaktuj się ze specjalistą, u którego kompletowałeś dokumenty.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
250
47
11-02-2020
Wiadomość 3 z 3 (1 533 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy