Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Czas oczekiwania na ostateczną decyzję

Dzień dobry.
Proszę o informacje jak dotrzeć do analityka, który rozpatruje mój wniosek o nr 720097815802701.
Po otrzymaniu wstępnej decyzji (22.01.2021) oraz przesłaniu dodatkowych dokumentów (25.01 wpłynęły do oddziału w Chorzowie) do dzisiaj mój status się nie zmienił. Doradca nie potrafi wyjaśnić obecnego stanu sprawy a mi się kończy czas na „dogranie” zakupu nieruchomości.
Proszę o pomoc.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 3 (1 934 wyświetleń)

Re: Czas oczekiwania na ostateczną decyzję

W tej sprawie powinieneś kontaktować się ze specjalistą, u którego kompletowałeś dokumenty. To on, w Twoim imieniu może wyjaśnić sprawę z osobami, które zajmują się wnioskiem. 

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (1 816 wyświetleń)

Re: Czas oczekiwania na ostateczną decyzję

Niestety, doradca a w zasadzie pośrednik z firmy Notus nie jest wstanie niczego się dowiedzieć. Zaczyna mnie to strasznie irytować i jestem coraz bliżej podjęcia decyzji od odstąpienia od procedowania wniosku.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 3 (1 652 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Wypowiedzenie umowy rachunku za pomocą podpisu elektronicznego

Żeby zamknąć IKE konieczna jest wizyta w placówce. Listę dostępnych placówek znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=oddzial

27-12-2024
Re.: OKO bonus - ile można mieć?

Czyli jak rozumiem każdy z małżonków loguje się na swoje ING (to wspólne konto) i zakłada swój OKO bonus? Czyli finalnie będą 2, zgadza się?

27-12-2024
Re.: OKO bonus - ile można mieć?

Konto OKO Bonus prowadzimy tylko jako konto indywidualne, nie może być to konto wspólne. Każda osoba może mieć jedno takie konto otwarte dla siebie.

27-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy