Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Czas oczekiwania na kredyt hipoteczny

Witam serdecznie, czy ktoś orientuje się ile obecnie czeka się na przyznanie kredytu hipotecznego w ING. Interesuje mnie czas od złożenia wniosku w banku do uzyskania aktu własności i możliwości wprowadzenia się na "swoje". Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję
Odpowiedz
0 Lajków
Camis
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
22-10-2020
Wiadomość 1 z 3 (10 528 wyświetleń)

Re: Czas oczekiwania na kredyt hipoteczny

Decyzję kredytową podejmujemy do 21 dni roboczych od złożenia kompletu dokumentów wraz z operatem szacunkowym. Jeśli decyzja będzie pozytywna zaprosimy Cię do podpisania umowy. Następnie do 10 dni kalendarzowych wypłacimy pieniądze. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
624
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 3 (10 406 wyświetleń)

Re.: Czas oczekiwania na kredyt hipoteczny

Wniosek składaliśmy 18.09. Aktualnie czekamy na wycenę nieruchomości (prawdopodobnie rzeczoznawca był już na miejscu). Po wycenie czekamy na decyzję, wg doradcy kilka dni.
Odpowiedz
0 Lajków
AnetaW
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
23-10-2020
Wiadomość 3 z 3 (10 357 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Bankomat Jasienica

Przykro nam czytać taką opinię. Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu. 

15-04-2026
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

15-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy