Odpowiedz

Czas oczekiwania na decyzję

Witam jaki jest czas oczekiwania na decyzję odnośnie kredytu??

Odpowiedz
0 Lajków
tomcay
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-12-2015
Wiadomość 1 z 2 (6 894 wyświetleń)

Re.: Czas oczekiwania na decyzję

@tomcay Standardowo czas oczekiwania na decyzję od momentu skompletowania wszystkich dokumentów i przeprowadzenia wyceny nieruchomości wynosi do 9 dni roboczych. Czas ten może ulec wydłużeniu w zależności od skomplikowania wniosku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
684
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (6 874 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

13-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Re: Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

Prosimy, skontaktuj się z naszą infolinią lub czatem w bankowości. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 17:00. Jeśli zależy Ci na czasie, powiedz o tym specjaliście reje

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy