Odpowiedz

Czas na wydanie decyzji

Witam, dzisiaj mija 21 dni kalendarzowych od złożenia wniosku o kredyt hipoteczny. Mój wniosek nadal jest na 2 etapie czyli analizujemy dokumenty. Kiedy mogę spodziewać się decyzji ostatecznej ?
Odpowiedz
0 Lajków
Magda2
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
29-04-2019
Wiadomość 1 z 5 (7 790 wyświetleń)

Re.: Czas na wydanie decyzji

21 dni jest liczone od momentu kompletu dokumentów w tym wyceny nieruchomości. My długo czekaliśmy na kolejny etap i decyzję wstępną.

Jeśli masz doradce kredytowego to radzę go dopytywać bo nasz średnio się spisał jeśli chodzi o załatwianie sprawy.

Odpowiedz
0 Lajków
Alutka11
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
39
1
09-03-2019
Wiadomość 2 z 5 (7 771 wyświetleń)

Składaliśmy cały komplet dokumentów 8kwietnia razem z operatem.
Odpowiedz
0 Lajków
Magda2
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
29-04-2019
Wiadomość 3 z 5 (7 768 wyświetleń)

To musicie się skontaktować chyba z doradcą lub bankiem w tej sprawie może jakichś dokumentów brakuje.

Odpowiedz
0 Lajków
Alutka11
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
39
1
09-03-2019
Wiadomość 4 z 5 (7 750 wyświetleń)

Re: Czas na wydanie decyzji

@Magda2 Jeśli jest to status Analizujemy dokumenty – i to jest ten drugi etap już po wycenie nieruchomości, wówczas na decyzję czeka się aktualnie około tygodnia. Jeśli tak nie jest w Twoim przypadku skontaktuj się z naszą infolinią lub ze swoim doradcą.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 5 z 5 (7 696 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Przyłączam się do niezadowolenia przez wyłącznie tej funkcjonalności tracicie klienta. Pewnie was to nie obchodzi bo co taką dużą firmę obchodzi pare nic nie znaczących plotek.

14-05-2025
Re.: Kredyt hipoteczny na dom letniskowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi odpowiedzialnymi za ofertę. Rozmowę umówisz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/kredyt-hipoteczny 

13-05-2025
PARKOWANIE Z ING - FAKTURA

Dzień dobry.

Kilka razy korzystałem z usługi parkowania z ING, ale za każdym razem jak potrzebuję uzyskać fakturę za parkowanie, strona moBilet odrzuca wygenerowany w aplikacji identyfikator logowania

...

13-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy