25-08-2020 13:27
Witam,
Kredyt hipoteczny na zakup działki został rozpatrzony pozytywnie i decyzja jest juz dostępna, jednak w decyzji jest błąd w dokumentacji - zły numer księgi wieczystej. Dzwoniłem już do banku odesłali mnie do doradcy finansowego. Doradzca wysłał proźbe o poprawe ale nikt nie wie ile to potrwa. Mamy doslownie trzy dni przed upływem terminu. Czy mógłbym dostac informację jak sprawdzić ile potrwa taka zmiana ? Czu można ją przyspieszyć?
Pozdrawiam,
Wojtek
26-08-2020 13:25
W tej sprawie zapraszam Cię do kontaktu ze specjalistą, który rejestrował Twój wniosek o kredyt. Tutaj nie mamy do niego wglądu
Ja mam to samo. Wysłane oświadczenie KYC, a potem znowu wiadomości, że czegoś im brakuje, choć sami nie wiedzą czego. Pomijam fakt, ze pytają o kontrahentów z Chin, żądają faktur i informacji jaki pro
... 18-04-2026Tutaj nie możemy sprawdzić tej dyspozycji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Tę informację powinnaś otrzymać od osoby, która kupiła mieszkanie i zlecała dy
... 17-04-2026W tej sprawie prosimy o kontakt z doradcą hipotecznym. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznym
... 17-04-2026