Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Błąd w pozytywnie rozpatrzonej decyzji.

Witam,

Kredyt hipoteczny na zakup działki został rozpatrzony pozytywnie i decyzja jest juz dostępna, jednak w decyzji jest błąd w dokumentacji - zły numer księgi wieczystej. Dzwoniłem już do banku odesłali mnie do doradcy finansowego. Doradzca wysłał proźbe o poprawe ale nikt nie wie ile to potrwa. Mamy doslownie trzy dni przed upływem terminu. Czy mógłbym dostac informację jak sprawdzić ile potrwa taka zmiana ? Czu można ją przyspieszyć? 

Pozdrawiam,

Wojtek

Odpowiedz
0 Lajków
ned61
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
25-08-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 177 wyświetleń)

Re: Błąd w pozytywnie rozpatrzonej decyzji.

W tej sprawie zapraszam Cię do kontaktu ze specjalistą, który rejestrował Twój wniosek o kredyt. Tutaj nie mamy do niego wglądu Emotikon: Smutny 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
540
121
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 128 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy