Odpowiedz

Aneks do umowy

Podpisałam aneks do umowy o wydłużenie okresu budowlanego do 30.03.2023 roku, czy mogę jeszcze raz zamówić aneks do umowy, ale tym razem z wydłużeniem okresu karencji w spłacie kapitału?
Odpowiedz
0 Lajków
lucja1101
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
17-01-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 147 wyświetleń)

Re: Aneks do umowy

Tak, możesz zamówić dodatkowo aneks o wydłużenie okresu karencji w spłacie kapitału. Może się jednak okazać, że w procesie analizy będziemy musieli zaprosić Cię do oddziału w celu jego finalizacji i dodatkowo pobrać opłatę w wysokości 200 zł. 
Jeśli wiek kredytobiorców po przedłużeniu okresu karencji spowoduje przekroczenie wieku emerytalnego - wniosek zostanie odrzucony.
Skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi 32 357 00 57. Specjalista sprawdzi warunki będzie mógł Cię umówić na spotkanie w sprawie aneksu. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (2 078 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy