Odpowiedz

Analiza dokumentów

Witam. Zwracam się do państwa z pytaniem ponieważ strasznie z żoną się denerwujemy ponieważ mamy złożone wszystkie dokumenty jesteśmy na etapie analizy. Dzisiaj dostaliśmy informację, że do czasu uruchomienia kredytu musimy spłacić mały kredyt gotówkowy oraz dosłać oświadczenie o ilość osób w gospodarstwie domowym. Czy taki przebieg zdarzeń może wskazywać, że analitycy są przychylni do udzielenia kredytu? Z góry dziekuje za odpowiedźEmotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Maciej1993
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
29-10-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 378 wyświetleń)

Re: Analiza dokumentów

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą kredytu hipotecznego. Wszystkie takie decyzje są podejmowane indywidualnie. Z wspomnianej przez Ciebie rekomendacji analityka wynika, że spełnienie tych warunków może wpłynąć na naszą pozytywną decyzję kredytową. Trudno mi jednak odpowiedzieć jednoznacznie tutaj na Twoje pytanie. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
197
40
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (3 227 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy