Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Aktualizacja harmonogramu po nadpłacie

Kiedy mogę się spodziewać aktualizacji harmonogramu w moim ING, jeśli aneks na skrócenie okresu kredytowania po nadpłacie został podpisany 2 tygodnie temu. Do dziś harmonogram nie został przeliczony
Odpowiedz
0 Lajków
An1
An1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
1
09-05-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 078 wyświetleń)

Re: Aktualizacja harmonogramu po nadpłacie

Z uwagi na bardzo dużą ilość wniosków o aneks, jego wprowadzenie do systemu jest obecnie wydłużone. Jak tylko go wprowadzimy zaktualizujemy harmonogram i dokonamy korekty od dnia podpisania dokumentu. Przepraszamy za utrudnienia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
494
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 021 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Zawsze byłam zadowolona ze zmian wprowadzanych w panelu. Tym razem coś poszło nie tak, robienie przelewów teraz jest bardzo męczące, za dużo różnych zbędnych treści, wszystko nieczytelne. Robienie prz...

07-11-2025
Re: Re.: Czas oczekiwania na decyzję

Witaj, nasz maksymalny czas na rozpatrzenie wniosku to 21 dni od otrzymania kompletu dokumentów.

07-11-2025
Re.: Czas oczekiwania na decyzję -kredyt hipoteczny

Hej, jak w tym roku wygląda czas oczekiwania na podjęcie decyzji? Dzisiaj jest u mnie 5 alboo nawet 6 dzień roboczy, od kiedy status się zmienił, a decyzji nadal brak. 

07-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy