Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

Ukrycie celów oszczędnościowych w ramach udostępnionego OKO

Czy istnieje możliwość, aby w ramach mojego OKO, które udostępniam małżonce (pełnomocnictwo), ukryć dla niej wyświetlanie celów oszczędnościowych oraz kwot na tychże celach? Aby była dla niej widoczna goła kwota na samym OKO bez uwzględnienia celów? Jest to o tyle problematyczne, że wydaje jej się, że ma na OKO więcej niż jest w rzeczywistości wolne 🙂 (cele są nietykalne, a reszta w razie potrzeby do wypłaty). Będę zobowiązany za podpowiedź jak tego dokonać.
Odpowiedz
0 Lajków
Toldo
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-06-2019
Wiadomość 1 z 2 (6 700 wyświetleń)

Re: Ukrycie celów oszczędnościowych w ramach udostępnionego OKO

Niestety, ale nie udostępniamy takiej możliwości Emotikon: Smutny 
Możesz z poziomu swojej bankowości internetowej otworzyć drugie, własne konto oszczędnościowe i na nim ustawić cele oszczędnościowe.
Za jego prowadzenie nie pobierzemy opłaty. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (6 671 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Re.: OKO dziecka

Przykro nam z powodu Twojej opinii. W szczegółach promocji podajemy maksymalną kwotę do jakiej obowiązuje oprocentowanie podwyższone po spełnieniu warunków promocji. Na stronie oferty w Moim ING przed

...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy