Konta oszczędnościowe

Odpowiedz

Ukrycie celów oszczędnościowych w ramach udostępnionego OKO

Czy istnieje możliwość, aby w ramach mojego OKO, które udostępniam małżonce (pełnomocnictwo), ukryć dla niej wyświetlanie celów oszczędnościowych oraz kwot na tychże celach? Aby była dla niej widoczna goła kwota na samym OKO bez uwzględnienia celów? Jest to o tyle problematyczne, że wydaje jej się, że ma na OKO więcej niż jest w rzeczywistości wolne 🙂 (cele są nietykalne, a reszta w razie potrzeby do wypłaty). Będę zobowiązany za podpowiedź jak tego dokonać.
Odpowiedz
0 Lajków
Toldo
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
06-06-2019
Wiadomość 1 z 2 (6 877 wyświetleń)

Re: Ukrycie celów oszczędnościowych w ramach udostępnionego OKO

Niestety, ale nie udostępniamy takiej możliwości Emotikon: Smutny 
Możesz z poziomu swojej bankowości internetowej otworzyć drugie, własne konto oszczędnościowe i na nim ustawić cele oszczędnościowe.
Za jego prowadzenie nie pobierzemy opłaty. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1121
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (6 848 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z zaciągnięciem kredytu gotówkowego

Cudownie. No tak, zawsze w przypadku problemu mogę popisać z botem, albo kimś losowym na chacie, kto poleci mi założenie reklamacji. A potem będę czekał miesiąc na rozwiązanie mojego problemu (tyle IN

...

16-03-2025
Re.: Płatność pożyczki

W takiej sytuacji po zasileniu konta system automatycznie pobierze pieniądze na spłatę raty. Przekazanie informacji o zadłużeniu do BIKu zależy to od czasu opóźnienia w spłacie.  Abyśmy mogli to spraw

...

15-03-2025
Ugoda dla Frankowiczów

Czy bank może żądać do podpisania ugody frankowej , zaświadczenia o dochodach ? Co w sytuacji gdy kredyt jest prawidłowo spłacany ale obecnie nie pracuję ?

14-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy