Odpowiedz

Opłata za przewalutowanie

Dzień dobry
W dniu wczorajszym na swym koncie Direct uruchomiłem ROR walutowy. Je zasiliłem większą sumą € poprzez przelew własny z RORu złotówkowego i doszło do przewalutowania, a to poskutkowało kursem wymiany 4,62zł za €. To ogromnie wysoki kurs. Nie wiedziałem, że mam wejść w Usługi, Kantor i tam dokonać zakupu € co by dało kurs za € ok 4,51zł.
Czy mogę jakoś to cofnąć, złożyć reklamacje etc ?
Odpowiedz
0 Lajków
WulkanOS
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
11-02-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 469 wyświetleń)

Re: Opłata za przewalutowanie

Miło nam, że otworzyłeś konto walutowe Emotikon: Szczęśliwy Możesz korzystać zarówno z opcji przelewu własnego z przewalutowaniem jak i Kantoru. Zachęcamy do użycia Kantoru, Kurs zmienia się tam co 5 sekund i co ważne jest on dostępny całą dobę, każdego dnia. Nie możemy wycofać już wykonanej transakcji. Możesz złożyć reklamację w tej sprawie. Zrobisz to na czacie po zalogowaniu do Moje ING, na infolinii reklamacyjnej 32 357 00 62 lub w oddziale. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (3 469 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy