01-09-2025 12:17
Musi byc oryginał
18-09-2025
15:19
– ostatnio edytowany
18-09-2025
15:35
przez
ElżbietaG
Uwaga dostałem wyrok sąd, zaniosłem do banku i co nie dostanie Pan pieniędzy wyrok to za mało.... Musi Pan przedstawić dokument z sąd że wyrok prawomocny. ********
Dzwonię do sądu, ma Pan złożyć wniosek zapłacisz 20pln i czekać dwa tygodnie.
No *****
Co za ******* Bank. Czy nikt nie może powiedzieć że masz mieć wyrok sąd z potwierdzeniem prawomocności co za z***y.
Ale to nie koniec. Na czacie ING dostaje informacje że nie przeleją mi tych pieniędzy muszę zapieprzac do oddziału z kasą i wypłacić gotówkę !!!! Co to ma być średniowiecze, po***any Bank.
18-09-2025 19:13
Czy mógłbyś napisać co mówiłeś w sądzie - czekam na wyznaczenie terminu ale cały czas się stresuje czy sąd podejdzie do tego rozsądnie.
03-10-2025 11:55 | Edytowano: 03-10-2025 11:59
@PedroMendez:Pytanie o odpis aktu urodzenia, który trzeba dołączyć do wniosku do sądu. Serio nie można go wydrukować z pdf, tylko trzeba papier zanosić z urzędu?
Sąd Ci potem odda ten odpis za 20 pln.
10-10-2025 09:47
Mój koszmar zakończy się po 3,5 miesiącu. Po odebraniu prawomocnego wyroku dostarczyłem go do placówki, zrobiono mi w placówce przelew od ręki na wskazane konto.
Zaznaczam, że było to możliwe tylko dlatego by już byłem w tej placówce 2 tygodnie wcześniej z nieprawomocnym wyrokiem i dział prawny miał czas na weryfikację. W innym przypadku od ręki by mi tego nie zrobili. Więc polecam zanieść wyrok/postanowienie jak się je dostanie, a potem po 2 tygodniach podejść z uprawomocnieniem tylko po kasę.
14-11-2025 07:40
Dzień dobry, też się naciąłem na tę super promocję. Pytania do osób którym się udało odzyskac pieniądze.
Do sądu składa się podanie i czeka na wyrok czy to się wiążę z rozprawą w sądzie na kórej się spowiadać trzeba?
Jakich argumentów używaliście w podaniu lub na rozprawie?
Jak to póżniej ogarnąć ze skarbówką ?
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 7 | |
| 5 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 |