Odpowiedz

Re: Re.: OKO dziecka

Musi byc oryginał 

Odpowiedz
0 Lajków
born2b3
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
1
09-08-2017
Wiadomość 31 z 36 (2 498 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Uwaga dostałem wyrok sąd, zaniosłem do banku i co nie dostanie Pan pieniędzy wyrok to za mało.... Musi Pan przedstawić dokument z sąd że wyrok prawomocny. ********

Dzwonię do sądu, ma Pan złożyć wniosek zapłacisz 20pln i czekać dwa tygodnie.
No *****

Co za ******* Bank. Czy nikt nie może powiedzieć że masz mieć wyrok sąd z potwierdzeniem prawomocności co za z***y.

Ale to nie koniec. Na czacie ING dostaje informacje że nie przeleją mi tych pieniędzy muszę zapieprzac do oddziału z kasą i wypłacić gotówkę !!!! Co to ma być średniowiecze, po***any Bank.

Odpowiedz
0 Lajków
born2b3
Doradca z ambicjami I
8
1
09-08-2017
Wiadomość 32 z 36 (2 294 wyświetleń)

Czy mógłbyś napisać co mówiłeś w sądzie - czekam na wyznaczenie terminu ale cały czas się stresuje czy sąd podejdzie do tego rozsądnie.

Odpowiedz
0 Lajków
klientka_m
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
3
13-04-2025
Wiadomość 33 z 36 (2 271 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@PedroMendez:

Pytanie o odpis aktu urodzenia, który trzeba dołączyć do wniosku do sądu. Serio nie można go wydrukować z pdf, tylko trzeba papier zanosić z urzędu?

Sąd Ci potem odda ten odpis za 20 pln. 

Odpowiedz
0 Lajków
born2b3
Doradca z ambicjami I
8
1
09-08-2017
Wiadomość 34 z 36 (2 025 wyświetleń)

Mój koszmar zakończy się po 3,5 miesiącu. Po odebraniu prawomocnego wyroku dostarczyłem go do placówki, zrobiono mi w placówce przelew od ręki na wskazane konto. 

Zaznaczam, że było to możliwe tylko dlatego by już byłem w tej placówce 2 tygodnie wcześniej z nieprawomocnym wyrokiem i dział prawny miał czas na weryfikację. W innym przypadku od ręki by mi tego nie zrobili. Więc polecam zanieść wyrok/postanowienie jak się je dostanie, a potem po 2 tygodniach podejść z uprawomocnieniem tylko po kasę. 

Odpowiedz
0 Lajków
born2b3
Doradca z ambicjami I
8
1
09-08-2017
Wiadomość 35 z 36 (1 899 wyświetleń)

Dzień dobry, też się naciąłem na tę super promocję. Pytania do osób którym się udało odzyskac pieniądze. 

Do sądu składa się podanie i czeka na wyrok czy to się wiążę z rozprawą w sądzie na kórej się spowiadać trzeba?

Jakich argumentów używaliście w podaniu lub na rozprawie?

Jak to póżniej ogarnąć ze skarbówką ?

Odpowiedz
0 Lajków
kockodo
Doradca z ambicjami I
5
1
17-09-2017
Wiadomość 36 z 36 (1 155 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy