31-05-2018 15:15
Dlaczego jesli miesiąc ma 31 dnia odsetki są dopisywane i rozliczane 30 dnia a nie 31 dnia miesiąca ? Nikt mi na to pytanie nie jest w stanie odpowiedzieć???Gdzie są odsetki za 31 dzień miesiąca?
01-06-2018 09:56
Odsetki od środków zgromadzonych na rachunkach oszczędnościowych naliczamy za okres od daty poprzedniej kapitalizacji odsetek do dnia poprzedzającego kolejną kapitalizację i dopisujemy do salda na koniec każdego miesiąca, w którym nastąpiła kapitalizacja.
Oznacza to, że księgowanie nastąpiło w ostatnim dniu roboczym danego miesiąca. Oprocentowanie za 31.05.18 r. dopiszemy do konta wraz z oprocentowaniem za czerwiec.
Informacje w tym temacie znajdziesz w naszym Regulaminie i Komunikacie.
01-06-2018 22:48
Pani xxxxxx
odsetki na Pani koncie oszczędnościowym naliczyliśmy prawidłowo. W przypadku, kiedy ostatni dzień miesiąca jest dniem wolnym (niedziela lub święto), odsetki wypłacamy w dniu poprzedzającym za cały miesiąc. W potwierdzeniu transakcji znajdzie Pani informację Data transakcji: 31.05.2018 r.
Z pozdrowieniami
Jolanta xxxxxxx
Dwa jakze rózne tłumaczenia.
02-06-2018 22:02
Nie do końca się zrozumieliśmy
Wyjaśniamy 31.05.2018 był dniem wolnym, zatem nawet jeśli w tym dniu wpłaciłabyś pieniądze zaksięgowalibyśmy je 1.06.2018. W związku z tym odsetki za zgromadzone oszczędności wypłaciliśmy Ci w poprzednim dniu - za cały miesiąc.
Witam
zgodnie z moją interpretacją po konsultacji z ośrodkiem pomocy społecznej :
1: zwrot podatku (ulga na dzieci, nadpłacony podatek) jeżeli nie przekracza 5 krotności 823 zł to nie zalicza się do doc
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. W tej sprawie umówi się z nimi na rozmowę. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole st
... 16-12-2025Możesz wpłacić pieniądze na konto narzeczone, aby spłacić kredyt. W sprawie kwestii skarbowych i US się nie wypowiemy. Musisz skonsultować to z nimi. Możesz też wpłacić pieniądze na konto techniczne i
... 15-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 7 | |
| 5 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 2 |