Odpowiedz

zmiana konta osobistego na firmowe

Witam. Czy jest możliwość zmiany konta osobistego na konto firmowe ??

Odpowiedz
0 Lajków
Sker
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
08-05-2018
Wiadomość 1 z 2 (7 419 wyświetleń)

Re: zmiana konta osobistego na firmowe

Nie możesz zmienić konta osobistego na konto firmowe. Możesz otworzyć nowe konto Direct dla Firmy (jeżeli masz jednoosobową działalność lub w formie spółek cywilnych, jawnych, partnerskich korzystających z uproszczonych zasad księgowości oraz wspólnot mieszkaniowych).

Za prowadzenie konta oraz za standardowe przelewy krajowe w złotówkach przez bankowość internetową Direct dla Firmy nie pobieramy opłaty od aktywnych klientów. Będziesz aktywnym klientem, jeżeli spełnisz, co najmniej jeden z warunków:

• w poprzednim miesiącu kalendarzowym zrobisz przelew do ZUS lub US lub na konto firmowe wpłynie łącznie min. 2000 zł (z wyjątkiem przelewów między rachunkami własnymi firmy).

Miesięczną opłatę za kartę w wysokości 7 zł pobieramy tylko, jeśli suma transakcji bezgotówkowych dokonanych daną kartą w ciągu danego miesiąca kalendarzowego wyniesie mniej niż 300 zł. Opłatę pobieramy ostatniego dnia kolejnego miesiąca.

Konto Direct dla Firmy możesz otworzyć:

• przez Moje ING -> Oferta ING -> Rozwiń ofertę dla Przedsiębiorców -> Konto firmowe -> Konto Direct dla Firmy lub
  • w naszym oddziale.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
684
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 392 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,

...

23-04-2026
problem z zalozeniem konta

Mam następujący problem podczas zakładania konta w aplikacji. Gdy mam zrobić zdjęcie tyłu dowodu, mogę trzymać go bardzo długo pod różnym kątem i w różnym świetle, ale aplikacja nie chce zrobić zdjęci

...

23-04-2026
Re.: Uruchomienie kredytu hipotecznego

Tutaj nie możemy odnieść się do tej sytuacji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Zapraszamy do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 0

...

22-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy