17-02-2020 21:06
witam. mam problem ponieważ mam zajecie egzekucyjne przez ZUS i nie widze kwot ktore przelewam na to konto w histori ani w saldzi. czekam na przelew i obawiam sie ze zajmie mi ta kwote na potrzebe zadluzenia co robić???
18-02-2020 23:15
Zajęcie egzekucyjne nie powinno mieć wpływu na wyświetlanie historii Twojego konta. W tej sytuacji proszę Cię o kontakt z nami na czacie w bankowości elektronicznej lub telefonicznie pod numerem 32 357 00 69. Nasi specjaliści to dla Ciebie sprawdzą.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |