16-09-2022 19:22
Wielka pochwała dla procedur ING. Straciłem dokumenty - zastrzeglem kartę w kilka sekund. Uruchomiłem procedurę BIK, ale za nim wypełniłem skomlikowane formularze, UCZCIWY ZNALAZCA przyniósł moją zgubę. W kilka sekund alulowałwm zastrzeżenie. W innych platformach tak nie ma jak w ING - PROSTO SZYBKO I BEZPIECZNIE.
Krzysztof
PS.
szukałem zakładki "pochwały", ale były tylko "reklamacje"
może trzeba ją stworzyć
18-09-2022 11:10
Dziękuję za Twoją wiadomość. Faktycznie takie odblokowanie jest możliwe w przypadku czasowej blokady karty. Jeśli karta zostanie zastrzeżona, to nie ma możliwości odwołania jej zastrzeżenia. Dodam tylko, że jeśli inne osoby były w posiadaniu Twojej karty, to z kwestii bezpieczeństwa powinieneś ją jednak zastrzec i zamówić nową. Ktoś mógł spisać dane tej karty i spróbować w przyszłości np. płacić nią w internecie.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |