06-10-2022 10:47
Posiadam aktualny kod promocyjny 50zł za założenie konta. Kod ważny jest do 7 listopada 2022r.
Dodatkowo można zyskać 200zł w promocji "do 200zł za otwarcie konta" (informacje dostępne na stronie banku)
warunki promocji 50zł dla nowych klientów:
-do 7 listopada 202 załóż nowe konto osobiste i podaj kod promocji oraz przystąp do promocji
-do 31 stycznia 2023 zapłać bezgotówkowo (łączna kwota min. 300zł) w dwóch dowolnych kalendarzowych miesiącach promocji
-do 28 dnia miesiąca od listopada 2022 - lutego 2023 po spełnieniu warunków dostaniesz nagrodę.
Więcej informacji dostępnych jest w regulaminie promocji na stronie banku.
Jeśli ktoś jest chętny udostepnieniem kodu, proszę o wiadomość priv lub wiadomość pod postem.
Pozdrawiam
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
4 | |
3 | |
3 |