Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

potwierdzenie transakcji w języku angielskim

Dzień Dobry,

Chciałbym zapytać jak wygenerować potwierdzenie transakcji w języku angielskim dla firmowego konta walutowego? 

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
kobustm
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
13-03-2024
Wiadomość 1 z 3 (6 554 wyświetleń)

Re: potwierdzenie transakcji w języku angielskim

Wystarczy, że zmienisz język na angielski w Moim ING. Aby to zrobić to po zalogowaniu do Mojego ING przewiń ekran na dół. Tam znajdziesz opcję English. I potem możesz już pobrać potwierdzenie w języku angielskim. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
809
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (6 495 wyświetleń)

Re: potwierdzenie transakcji w języku angielskim

Bardzo dziękuję za rozwiązanie!

Odpowiedz
0 Lajków
kobustm
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
13-03-2024
Wiadomość 3 z 3 (6 490 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zgłoszenie REK-1949: Błędy integracji, KSeF i blokada rozliczeń – prośba o pomoc w rozwiązaniu

Dzień dobry,

zrobiłem dokładnie tak, jak Pan zasugerował i skontaktowałem się z Centrum Wsparcia Biznesu. Okazało się, że CWB nie ma w ogóle wglądu w zgłoszenia ING Księgowość, więc odesłano mnie na in...

29-05-2026
Re: Usługa fakturowania i pobieranie faktur z KSeF

W fakturowaniu przy pobranych z KSeF fakturach znajduję się przycisk Opcje KSeF należy kliknąć generuj wizualizację faktury, a następnie kliknąć raz jeszcze w Opcje KSeF i kliknąć pobierz wizualizację

...

29-05-2026
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja. Jednak każde zgłoszenie rozpatrywane jest indywidualnie. Podany czas odpowiedzi w reklamacji to maksymalny jaki jesteśmy zobowiązani podać. Staramy się zgło

...

29-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy