Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Re: dyspozycja na wypadek śmierci bez wizyty w oddziale

@MateuszF:

Naszą bankowość cały czas rozwijamy i udostępniamy w niej nowe funkcje. Niektóre pojawiają się szybciej, niektóre później, ale słuchamy Waszych głosów i staramy się podążać za Waszymi sugestiami i pomysłami 😊

Cieszy nas to, że jednak coś słuchacie Emotikon: Język ale wypadałoby wtedy w tematach dopisać o zmianach Emotikon: Mrugający A tak ludzie zirytowani niepotrzebnie się irytują  Emotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
352
60
03-02-2016
Wiadomość 11 z 11 (1 359 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nierynkowa marża

Kredyt na mieszkanie mamy od 5 lat. W tym czasie spłaciliśmy już 50% zaciągniętego kapitalu. Marża banku w umowie wynosi 2,2%, jednak obecnie bank oferuje dla nowych klientów 1,7% czyli 0,5% mniej. By...

02-03-2026
Re: Nadpłata raty

Mamy teraz podobną sytuację, niestety w umowie kredytowej nie ma informacji o tym że skrócić okres kredytowania można dopiero po pierwszej racie odsetkowo-kapitalowej. Czy mogę wiedzieć jak skończyła ...

01-03-2026
Re.: Błędne zaczytywanie danych do Profilu Zaufanego - 2 imiona

Temat stary, ale może komuś się przyda. Również mam problem z 2 imieniem i na stronie gov.pl jest informacja, że "Osoby posiadające więcej imion mogą wpisać tylko pierwsze". Mój profil został poprawni...

28-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy