06-04-2016 12:38
witam,
w dniu 15 marca na moje konto wpłyneły pieniądze , myślałem , że tak jak zwykle będa to pieniądze za stypendium ze szkoły. Otrzymane pieniądze przelałam na inny rachunek bankowy w którym mam konto.. Zapłaciłem za szkołe , po czym na drugi dzień na moim koncie DIRECT okazało się, iż mam debet na koncie w wysokości przelanych pieniędzy. Bank stwierdził , że to problemy techniczne z kontem i przeprasza za całą sytuację. Wobec powyższego co powinieniem zrobić ? Zużyłem już rzelane pieniądze i nie jestem wzbogacony a bank domaga się zwrotu koszót z ich winy ( błąd w przelewie ) pragnę zaznaczyć , iż jest to konto indywidualne , więc bank nie może robić przelewów nieautoryzowanych na nim bez mojej wiedzy ?? proszę o pomoc
07-04-2016 12:01
Chciałabym pomóc, natomiast poprzez forum nie mam jak tego sprawdzić.
Zadzwoń do nas w celu przeanalizowania tej sytuacji - 32 357 00 69, lub złóż reklamację. Na podstawie reklamacji prześledzimy to i przekażemy informację zwrotną.
Reklamację możesz złożyć na trzy sposoby:
- w systemie ING BankOnLine,
- telefonicznie pod numerem 32 357 00 62 (pon. – pt. 8-19),
- w oddziale banku.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |