Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

analiza wydatków, a założenie konta oszczędnościowego.

Witam

Często korzystam z analizy wydatków na stonie ing (fajnie rysuje grafy), czy jeśli założe konto oszczędnościowe i przeleje wiekszość pieniędzy na konto oszczędnościowe, to będe mógł uzyskać analize wydatków z obu kont łącznie (tak samo jak wcześniej) ? Czy po zalożeniu konta oszczędnościowego osobno będą analizowe wpływy, wydatki itp. dla każdego z kont ?

Odpowiedz
0 Lajków
baszek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-10-2017
Wiadomość 1 z 3 (4 566 wyświetleń)

Re.: analiza wydatków, a założenie konta oszczędnościowego.

Z tego co widzę to analizę możesz robić tylko z kont rozliczeniowo oszczędnościowych (ROR).

Nie można dodać rachunku oszczędnościowego.

Za to można dodać lub analizować oddzielnie inny rachunek ROR, na przykład gdy jesteś pełnomocnikiem do takiego rachunku.

W sumie zwróciłeś uwagę na kolejną lukę, która warto byłoby załatać.

Mnie, o czym wspominałem już tutaj, brakuje analizy - założony budżet, a faktyczne wydatki.

Z drugiej strony fajnie byłoby analizować konto oszczędnościowe, na co poszły pieniądze z tego konta.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (4 527 wyświetleń)

Re: Re.: analiza wydatków, a założenie konta oszczędnościowego.

@baszek Tak jak zauważył @Konto usunięte (jak zwykle świetnie rozeznany w temacie) obecnie nie można dodać kont oszczędnościowych do analizy wydatków. Nie mamy w planach tego zmienić w najbliższej przyszłości. Wasze sugestie przekazałem osobom zajmującym się Moim ING. Zobaczymy co przyniesie nam przyszłość Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 3 z 3 (4 443 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy