24-10-2017 18:57
Witam
Często korzystam z analizy wydatków na stonie ing (fajnie rysuje grafy), czy jeśli założe konto oszczędnościowe i przeleje wiekszość pieniędzy na konto oszczędnościowe, to będe mógł uzyskać analize wydatków z obu kont łącznie (tak samo jak wcześniej) ? Czy po zalożeniu konta oszczędnościowego osobno będą analizowe wpływy, wydatki itp. dla każdego z kont ?
25-10-2017 08:14
Z tego co widzę to analizę możesz robić tylko z kont rozliczeniowo oszczędnościowych (ROR).
Nie można dodać rachunku oszczędnościowego.
Za to można dodać lub analizować oddzielnie inny rachunek ROR, na przykład gdy jesteś pełnomocnikiem do takiego rachunku.
W sumie zwróciłeś uwagę na kolejną lukę, która warto byłoby załatać.
Mnie, o czym wspominałem już tutaj, brakuje analizy - założony budżet, a faktyczne wydatki.
Z drugiej strony fajnie byłoby analizować konto oszczędnościowe, na co poszły pieniądze z tego konta.
27-10-2017 10:46
@baszek Tak jak zauważył @Konto usunięte (jak zwykle świetnie rozeznany w temacie) obecnie nie można dodać kont oszczędnościowych do analizy wydatków. Nie mamy w planach tego zmienić w najbliższej przyszłości. Wasze sugestie przekazałem osobom zajmującym się Moim ING. Zobaczymy co przyniesie nam przyszłość
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |