Odpowiedz

Zwolnienie z opłat

Witam serdecznie 😊 Szukam nowego konta bankowego ale 300 zł za obsługę karty Visa plastikowej mi nie odpowiada poprostu 😊 Czy przy zamówieniu karty Visa mobilna w aplikacji aktywacja tej karty wirtualnej będzie bez kosztów bez warunków jak w przypadku wersji plastikowej?? Pozdrawiam 😊
Odpowiedz
0 Lajków
patryk7877
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
24-08-2019
Wiadomość 1 z 2 (4 466 wyświetleń)

Re: Zwolnienie z opłat

@patryk7877 kartę Visa mobilna możesz zamówić tylko wtedy, gdy posiadasz standardową kartę Visa. W sytuacji jaką opisujesz proponuję zapoznać się z ofertą karty Mastercard HCE w telefonie. To jest karta wydawana wyłącznie w formie wirtualnej dla płatności telefonem.
Karta obecnie jest bezpłatna - za wydanie i prowadzenie ( do 28.12.2019 r.) Promocja zwolnienia z opłaty była cyklicznie odnawiana.

https://www.ing.pl/indywidualni/karty/platnosci-telefonem/mastercard-w-telefonie

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (4 406 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy