06-12-2020 12:47
Witam,
Mam problem związany z zniknięciem środków oraz likwidacji konta direct które było zarejestrowane na moją działalność. Po likwidacji działalności przez ePUAP, nie zgłosiłam takowej do banku. W dniu dzisiejszym widzę, że bez żadnej informacji bank zlikwidował moje konto z działalności, a co gorsze po moich pieniądzach nie ma śladu. Historia transakcji, jak i inne opcje są niedostępne, widnieje jedynie karta którą mam wydaną na obsługę tego konta.
Jutro zamierzam udać się z tym do placówki ING, jednak dzisiaj infolinia jest niedostępna. Czy ktoś miał podobny przypadek ?
07-12-2020 13:14
Jeśli zamknęliśmy Twoje konto, pieniądze najprawdopodobniej są dostępne na koncie technicznym. Prosimy, żebyś w tej sprawie do nas napisał na czacie po zalogowaniu się do Mojego ING. Sprawdzimy to w naszym systemie.
Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
6 | |
6 | |
4 |