Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Zmiana taryfy ing dla firm (JDG)

Do tej pory przy spełnieniu warunku aktywności przelewy były za darmo. Teraz  za darmo będzie 15 przelewów / miesiąc. Na szczęście w biznesie nie ma sentymentów.

cougar
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
21
16
09-08-2022
Wiadomość 1 z 4 (4 530 wyświetleń)

Re.: Zmiana taryfy ing dla firm (JDG)

Najpierw wprowadzili praktycznie przymusowe reklamy. Non stop wchodzisz do banku i widzisz latające gó...na: weź kredyt, pożyczkę, leasing itd. Teraz wprowadzają opłaty za przelew. Ale zawsze najbardziej podoba mi się tłumaczenie, do pisania których zatrudniają specjalistów: rosnące koszty operacyjne, ble ble ble, musimy, bo się nie spina biznes, ceny wszędzie rosną, itd.

Ale jak się wczytasz w sprawozdania finansowe i się połapiesz która spółeczka, do której należy, to widzisz non stop zysk w górę. Non stop. Ani jeden rok nie ma spadku. No ale copywriterzy nawijają nam makaron na uszy.
ChrisT
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
18-09-2024
Wiadomość 2 z 4 (4 479 wyświetleń)

Może to AI a nie specjaliści pisze więc jest na jedno kopyto Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
cougar
Doradca z ambicjami II
21
16
09-08-2022
Wiadomość 3 z 4 (4 436 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Ja złożyłem reklamację na koncie firmowym, bo płacimy a *** działa - aplikacja zepsuta od roku, stan kont się nie aktualizuje na bieżąco, brak ciemnego motywu, aby wejść w konto trzeba klikać 2 razy, powiadomienia przychodzą z opóźnieniem, reklamy na koncie prywatnym gdy masz je włączone na firmowym, aby mieć konto za darmo i teraz te przelewy. Składajcie reklamacje, ale przygotujcie się na list, że sprawa potrwa dłużej, więc liczcie około 2 miesiące xD

Odpowiedz
0 Lajków
tomgacz
Doradca z ambicjami II
27
14
23-12-2023
Wiadomość 4 z 4 (3 073 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy