Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Zmiana taryfy ing dla firm (JDG)

Do tej pory przy spełnieniu warunku aktywności przelewy były za darmo. Teraz  za darmo będzie 15 przelewów / miesiąc. Na szczęście w biznesie nie ma sentymentów.

cougar
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
21
16
09-08-2022
Wiadomość 1 z 4 (4 358 wyświetleń)

Re.: Zmiana taryfy ing dla firm (JDG)

Najpierw wprowadzili praktycznie przymusowe reklamy. Non stop wchodzisz do banku i widzisz latające gó...na: weź kredyt, pożyczkę, leasing itd. Teraz wprowadzają opłaty za przelew. Ale zawsze najbardziej podoba mi się tłumaczenie, do pisania których zatrudniają specjalistów: rosnące koszty operacyjne, ble ble ble, musimy, bo się nie spina biznes, ceny wszędzie rosną, itd.

Ale jak się wczytasz w sprawozdania finansowe i się połapiesz która spółeczka, do której należy, to widzisz non stop zysk w górę. Non stop. Ani jeden rok nie ma spadku. No ale copywriterzy nawijają nam makaron na uszy.
ChrisT
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
18-09-2024
Wiadomość 2 z 4 (4 307 wyświetleń)

Może to AI a nie specjaliści pisze więc jest na jedno kopyto Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
cougar
Doradca z ambicjami II
21
16
09-08-2022
Wiadomość 3 z 4 (4 264 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Ja złożyłem reklamację na koncie firmowym, bo płacimy a *** działa - aplikacja zepsuta od roku, stan kont się nie aktualizuje na bieżąco, brak ciemnego motywu, aby wejść w konto trzeba klikać 2 razy, powiadomienia przychodzą z opóźnieniem, reklamy na koncie prywatnym gdy masz je włączone na firmowym, aby mieć konto za darmo i teraz te przelewy. Składajcie reklamacje, ale przygotujcie się na list, że sprawa potrwa dłużej, więc liczcie około 2 miesiące xD

Odpowiedz
0 Lajków
tomgacz
Doradca z ambicjami II
27
14
23-12-2023
Wiadomość 4 z 4 (2 901 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oferta pożyczki

Dzień dobry. Bank przygotował dla mnie ofertę pożyczki. Niestety gdy złożyłam wniosek od razu jest odmowa, że nie spełniam warunków. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?

14-11-2025
Re: Robot inwestycyjny

Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING w dni robocze od 8:00 - 18:00. Specjaliści od inwestycji wyjaśnią to.

14-11-2025
Re.: Hasło maskowane / partial password

@viggen:

@maszaikasza:

Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.

No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękie

...

14-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy