Odpowiedz

Zlecenia stałe

Dzień dobry, jak w złym dziale to przepraszam. Otóż dstsje jak zapewne większość z was wypłatę ipieniadze z innych tytułów. Mam lokatę z dopłatą w innym banku. Jak ustawić by automatycznie określoną suma przelewała się na lokatę, ale tylko gdy wpłynie wypłata. Pytam, gdyż nieraz inne środki wpłyną przed wypłata i są w wysokości tego co chce na lokatę miesięcznie dawać. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedz
0 Lajków
clavia
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
09-08-2018
Wiadomość 1 z 2 (5 651 wyświetleń)

Re: Zlecenia stałe

Możesz ustawić dla takiego przelewu stałe zlecenie. Niestety nie możesz wskazać żeby przelew był zrealizowany tylko po wpływie pieniędzy z wypłaty. Jeśli na dany dzień (realizacji stałego zlecenia) będą pieniądze na koncie do wysłania przelewu to go zrealizujemy. Stałe zlecenie ustawisz w Moim ING> Wykonaj transakcję> wybierz z jakiego konta będzie przelew> uzupełnij dane do przelewu i zaznacz kwadracik przy "Stałe zlecenie". Następnie ustaw dodatkowe opcje stałego zlecenia i przejdź dalej. Włączenie stałego zlecenia musisz potwierdzić wprowadzeniem kodu autoryzacyjnego.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
656
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (5 596 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy