26-05-2017 18:23
Witam. Posiadam w ING dwa rachunki a także pożyczkę gotówkową. Chciałbym zamknąć oba rachunki. Rozumiem, że jeśli je zlikwiduję, to otrzymam nr konta do spłaty pożyczki? Czy będę mógł spłacać np. 2 raty jednocześnie? Dziękuję i pozdrawiam.
27-05-2017 15:53
@karl99 Jeżeli zamkniesz konto w naszym banku, które było przypisane do spłaty rat pożyczki, to doradca w oddziale otworzy konto techniczne, na które będziesz mógł wpłacać raty pożyczki.
Do nadpłat pożyczki jest inny numer konta, który znajdziesz na umowie o pożyczkę gotówkową. Możesz również skontaktować się z nami telefonicznie pod numerem 32 357 00 69. Doradca sprawdzi ten numer konta.
Hej, jak w tym roku wygląda czas oczekiwania na podjęcie decyzji? Dzisiaj jest u mnie 5 alboo nawet 6 dzień roboczy, od kiedy status się zmienił, a decyzji nadal brak.
07-11-2025Rozumiem, że jest to dla Ciebie ważna sprawa. Przekazałam do zespołu reklamacji prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia.
07-11-2025W dniu 03.11 wpłaciłam 3620zł w urządzeniu Planet Cash. Pojawił się komunikat awaria modułu wpłat. Karta została zwrócona, ale banknoty nie. Wpłata nie została zaksięgowana. Wydruku potwierdzenia nie
... 07-11-2025