Odpowiedz

Zamknięcie konta a pożyczka

Witam. Posiadam w ING dwa rachunki a także pożyczkę gotówkową. Chciałbym zamknąć oba rachunki. Rozumiem, że jeśli je zlikwiduję, to otrzymam nr konta do spłaty pożyczki? Czy będę mógł spłacać np. 2 raty jednocześnie? Dziękuję      i pozdrawiam.

karl99
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
26-05-2017
Wiadomość 1 z 2 (7 542 wyświetleń)

Re.: Zamknięcie konta a pożyczka

@karl99 Jeżeli zamkniesz konto w naszym banku, które było przypisane do spłaty rat pożyczki, to doradca w oddziale otworzy konto techniczne, na które będziesz mógł wpłacać raty pożyczki.
Do nadpłat pożyczki jest inny numer konta, który znajdziesz na umowie o pożyczkę gotówkową. Możesz również skontaktować się z nami telefonicznie pod numerem 32 357 00 69. Doradca sprawdzi ten numer konta.

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
PatrykW
Były moderator
Były moderator icon
106
34
25-03-2016
Wiadomość 2 z 2 (7 466 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy