21-06-2018 10:59
Dzień dobry.
Tak się nieszczęśliwie złożyło, że na moim rachunku firmowym w ING nałożono mi blokadę w wysokości 3.000 PLN.
Oczywiście spłacę zadłużenie i l w związku z tym mam pytanie. Czy jeżeli na moje konto wpłynie przelew w
wysokości 5.000 czyli znacznie wyższy niż wynosi blokada to czy zostanie ona automatycznie zdjęta i będę mógł
korzystać z pozostałej kwoty czyli tej która przekracza wysokość blokady ?
Bardzo proszę o możliwie jak najszybsza odpowiedź. pozdrawiam
21-06-2018 18:26
Rozumiem, że prowadzisz jednoosobową działalność gospodarczą. Jeżeli kwota zajęcia egzekucyjnego wynosi 3 000 zł a wpłynie 5 000 zł - nałożymy blokadę na realizację tego zajęcia.
Z pozostałej kwoty możesz korzystać.
Pamiętaj, że jeżeli na rachunku jest zajęcie egzekucyjne to przelewy własne/wpłaty we wpłatomacie, które są realizowane po godzinie 20:00 lub w dni wolne - księgujemy kolejnego dnia roboczego.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
11 | |
6 | |
4 | |
4 |