W grudniu konczy mi sie ważność dowodu osobistego,przebywam za granica ,w Polsce bede dopiero w lipcu.Wiem,ze bank zablokuje mi dostep do konta ,ale czy tez moze mi wypowiedzieć umowe rachunku bankowego z tego powodu? Chce w lipcu przekazać nowy dowod,ktory juz na mnie czeka w urzedzie miasta
W tej sprawie skontaktuj się z nami przez kanały szyfrowane, czyli na czacie po zalogowaniu do bankowości internetowej lub infolinią pod numerem 32 357 00 69.
----------------- Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka. Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Kredyt na mieszkanie mamy od 5 lat. W tym czasie spłaciliśmy już 50% zaciągniętego kapitalu. Marża banku w umowie wynosi 2,2%, jednak obecnie bank oferuje dla nowych klientów 1,7% czyli 0,5% mniej. By...
Mamy teraz podobną sytuację, niestety w umowie kredytowej nie ma informacji o tym że skrócić okres kredytowania można dopiero po pierwszej racie odsetkowo-kapitalowej. Czy mogę wiedzieć jak skończyła ...
Temat stary, ale może komuś się przyda. Również mam problem z 2 imieniem i na stronie gov.pl jest informacja, że "Osoby posiadające więcej imion mogą wpisać tylko pierwsze". Mój profil został poprawni...