Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Kwota wolna od zajęcia
01-11-2023 10:29
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam,
Mam taki problem iż przeniosłem w październiku wypłatę z pracy do banku ing. Na koncie mam zajęcie komornicze i kwota wolna w październiku została wykorzystana. Wynagrodzenie przyszło dnia 31.10 a po odnowieniu kwoty wolnej nie mam dostępu do tych pieniędzy. W poprzednim banku nie było z tym problemu, bywało tak że raz wypłata przychodziła 1 a w tym samym miesiącu kolejna 31 a i tak miałem dostęp do pieniędzy kolejnego dnia pomniejszonych jedynie o zajęcie.
Mam taki problem iż przeniosłem w październiku wypłatę z pracy do banku ing. Na koncie mam zajęcie komornicze i kwota wolna w październiku została wykorzystana. Wynagrodzenie przyszło dnia 31.10 a po odnowieniu kwoty wolnej nie mam dostępu do tych pieniędzy. W poprzednim banku nie było z tym problemu, bywało tak że raz wypłata przychodziła 1 a w tym samym miesiącu kolejna 31 a i tak miałem dostęp do pieniędzy kolejnego dnia pomniejszonych jedynie o zajęcie.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-11-2023 10:50
Re: Kwota wolna od zajęcia
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Skontaktuj się z naszym działem egzekucyjnym. Specjaliści dostępni są na czacie w bankowości w dni robocze od godz. 8:00 do 18:00. Czat znajdziesz w prawym, dolnym rogu. Możesz także skontaktować się z infolinią pod numerem +48 32 357 00 69 w takich samych godzinach jak na czacie.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 2 z 2
(2 446 wyświetleń)