Odpowiedz

Kwota wolna od zajęcia

Witam,
Mam taki problem iż przeniosłem w październiku wypłatę z pracy do banku ing. Na koncie mam zajęcie komornicze i kwota wolna w październiku została wykorzystana. Wynagrodzenie przyszło dnia 31.10 a po odnowieniu kwoty wolnej nie mam dostępu do tych pieniędzy. W poprzednim banku nie było z tym problemu, bywało tak że raz wypłata przychodziła 1 a w tym samym miesiącu kolejna 31 a i tak miałem dostęp do pieniędzy kolejnego dnia pomniejszonych jedynie o zajęcie.
Odpowiedz
0 Lajków
Blessu98
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
01-11-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 692 wyświetleń)

Re: Kwota wolna od zajęcia

Skontaktuj się z naszym działem egzekucyjnym. Specjaliści dostępni są na czacie w bankowości w dni robocze od godz. 8:00 do 18:00. Czat znajdziesz w prawym, dolnym rogu. Możesz także skontaktować się z infolinią pod numerem +48 32 357 00 69 w takich samych godzinach jak na czacie. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Były moderator
Były moderator icon
132
22
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (3 609 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny przy rozdzielności majatkowej

Dzień dobry,

Chciałam zapytać o taką sytuację - małżonkowie mający rozdzielność majątkową chcą nabyć nieruchomość. Jedna osoba płaci za swoją połowę gotówką, a druga bierze kredyt hipoteczny. Czy zabez

...

06-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Prosimy, zgłoś nam to przez czat w Moim ING i zapiszemy zgłoszenie techniczne. Nie mieliśmy podobnych sygnałów.

05-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

05-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy