22-02-2025 06:51
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy mając konto walutowe w ING mogę zrobić awizację wypłaty gotówki na kwotę 35.000 euro? Czy są jakieś limity wypłat gotówkowych w oddziałach kasowych ?
Pozdrawiam
23-02-2025 16:40
Tak, taką kwotę powinieneś wcześniej zamówić, abyśmy mogli ją przygotować. Możesz zamówić dowolną kwotę. Do 5000 euro możesz wypłacić w placówce kasowej bez wcześniejszego zgłoszenia.
Za wypłatę gotówki w walucie z osobistego konta walutowego naliczymy opłatę o równowartości 10 zł. Jeśli nie odebrałbyś zamówionej gotówki, to naliczymy za to opłatę 150 zł.
Aby zamówić gotówkę, to po zalogowaniu na konto w dolnej części bankowości lub aplikacji kliknij w hasło: "Pomoc i kontakt". Pod napisem Najpopularniejsze sprawy znajdziesz pozycję: Wypłata większej gotówki (awizacja). Nasz formularz poprowadzi Cię krok po kroku.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |