Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Witam serdecznie.którego dnia dokładnie odnawia sie kwota wolna od zajęcia? Czy jest to pierwszego ?

Odpowiedz
0 Lajków
voytaz78
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
30-03-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 949 wyświetleń)

Re: Witam serdecznie.którego dnia dokładnie odnawia sie kwota wolna od zajęcia? Czy jest to pierw...

Kwota wolna od zajęcia egzekucyjnego jest odnawiana co miesiąc. Oznacza to, że pierwszego dnia miesiąca będziesz mógł skorzystać już z nowej kwoty wolnej 😊

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
622
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 903 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
kryptowaluty

Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi

...

24-03-2026
Re: klucz U2F .....

Specyfika procesów z użyciem Profilu Zaufanego jest taka, że wymaga kilku logowań do banku. Jeśli masz włączoną autoryzację U2F w aplikacji przy każdym logowaniu, to dlatego za każdym razem będziemy p

...

24-03-2026
Re.: klucz U2F .....

Podobnie wygląda to przy potwierdzaniu kontem bez dwustopniowej weryfikacji. Dlatego przeszedłem do mObywatela, pomimo początkowej niechęci, tam wystarczy zeskanować kod QR.

24-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy