Odpowiedz

Upływ ważności dowodu

Prosze o informacje co moge zrobic gdyż moj dowod osobisty traci ważność za 60 dni i tracę dostep do konta.Przebywam za granica .Moge przyjechac do Polski dopiero w lipcu następnego roku.Mam wazny paszport ale nie moge go dodac przez internet.Mam edowod wyrobiony w aplikacji mObywatel ale tez nie moge go dodac przez internet.Mam numer i serie nowego dowodu osobistego gdyż złożyłam wniosek o jego wydanie ale jest jakis blad gdy próbuje go dodac przez aplikacje.Prosze o pomoc.Prosze tez o informacje co bedzie działać , czy przelewy przyjdą na konto? Czy abonament ,zlecenie stałe bedzie zrealizowane z konta ? Mam tez abonament potrącony bezposrednio z karty płatniczej ,czy bedzie realizowany?
Odpowiedz
0 Lajków
agnofi4159
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
04-10-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 438 wyświetleń)

Re: Upływ ważności dowodu

Rozumiemy, że sprawa jest dla Ciebie ważna, odpowiedzi udzieliliśmy w wątkach tutaj: https://spolecznosc.ing.pl/-/Konta-osobiste-i-firmowe/Utrata-wa%C5%BCno%C5%9Bci-dowodu/m-p/41950#M33... oraz tutaj:  https://spolecznosc.ing.pl/-/Konta-osobiste-i-firmowe/Czemu-po-terminie-wa%C5%BCno%C5%9Bci-Dowodu-Os... .

Skontaktuj się proszę z nami na czacie w Moje ING, postaramy się pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
458
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (3 398 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy