Odpowiedz

Termin ważności Karty Pobytu

Dzien dobry. Mam problem. 
Upływa termin ważności karty pobytu i bank za chwilę bedzie wymagac potwierdzenia tego dowodu osobistego. Ale nie otrzymałem nowej karty pobytu. Pojechałem przed wojną na Ukrainę. Teraz nie mogę wrócić. Potrzebuję tego konta. Ponieważ mam tam pieniądze i mam wyplate co miesiąc na ING. 
Mam paszport, który jest już zarejestrowany w ING

Co mogę zrobić w takim przypadku, aby wszystko działało dalej?

Dziekuje. Pozdrawiam. 

Odpowiedz
0 Lajków
UkrPL27
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
27-04-2022
Wiadomość 1 z 3 (2 841 wyświetleń)

Re.: Termin ważności Karty Pobytu

Mam paszport, który jest już zarejestrowany w ING i jest wazny do 2026.
Odpowiedz
0 Lajków
UkrPL27
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
27-04-2022
Wiadomość 2 z 3 (2 831 wyświetleń)

Re: Re.: Termin ważności Karty Pobytu

Skontaktuj się proszę z naszą całodobową infolinią +48 32 357 00 69. Postaramy się pomóc rozwiązać tę sytuację. Jednak jeśli mamy w systemie ważny dokument, pomimo tego komunikatu o konieczności aktualizacji Karty Pobytu, powinieneś mieć cały czas dostęp do wszystkich operacji na koncie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 3 z 3 (2 768 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy