Odpowiedz

Termin ważności Karty Pobytu

Dzien dobry. Mam problem. 
Upływa termin ważności karty pobytu i bank za chwilę bedzie wymagac potwierdzenia tego dowodu osobistego. Ale nie otrzymałem nowej karty pobytu. Pojechałem przed wojną na Ukrainę. Teraz nie mogę wrócić. Potrzebuję tego konta. Ponieważ mam tam pieniądze i mam wyplate co miesiąc na ING. 
Mam paszport, który jest już zarejestrowany w ING

Co mogę zrobić w takim przypadku, aby wszystko działało dalej?

Dziekuje. Pozdrawiam. 

Odpowiedz
0 Lajków
UkrPL27
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
27-04-2022
Wiadomość 1 z 3 (2 843 wyświetleń)

Re.: Termin ważności Karty Pobytu

Mam paszport, który jest już zarejestrowany w ING i jest wazny do 2026.
Odpowiedz
0 Lajków
UkrPL27
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
27-04-2022
Wiadomość 2 z 3 (2 833 wyświetleń)

Re: Re.: Termin ważności Karty Pobytu

Skontaktuj się proszę z naszą całodobową infolinią +48 32 357 00 69. Postaramy się pomóc rozwiązać tę sytuację. Jednak jeśli mamy w systemie ważny dokument, pomimo tego komunikatu o konieczności aktualizacji Karty Pobytu, powinieneś mieć cały czas dostęp do wszystkich operacji na koncie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 3 z 3 (2 770 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Re.: Nadplata kredyt 2016

Cały czas wprowadzamy udogodnienia w Moim ING i aktualnie kredyt można nadpłacać w dowolnej kwocie, bez dodatkowych kosztów.
Co do pozostałych warunków umowy, prosimy o kontakt z naszą infolinią kredyt

...

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy