Odpowiedz

Robicie mnie w konia?

[ Edytowane ]

Witam posiadam konto w ing i zauważyłem na komórce w aplikacji isz czasami bierze mi po np.7 groszy i nie widać za co i nie nam wpisane że coś było wzięte ale czasami bierze mi większe kwoty proszę mi powiedzieć czym takie coś morze być spowodowane.

DzikiTopek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
2
05-01-2016
Wiadomość 1 z 3 (10 856 wyświetleń)

Re.: Robicie mnie w konia?

[ Edytowane ]

Wszystkie transakcje, które mają wpływ na saldo są widoczne w historii, bądź w blokadach na rachunku.
W historii są one również opisane.
Jeśli masz problem z weryfikacją transakcji zadzwoń (32) 357 00 69 - sprawdzimy to.

MateuszO
Były moderator
Były moderator icon
25
9
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (10 850 wyświetleń)

Re.: Robicie mnie w konia?

A nie posiadasz może Smart Saver'a? Sprawdź sobie w pełnej bankowości, czy coś takiego masz. Jeżeli tak - masz odpowiedź.

Odpowiedz
0 Lajków
GrzegorzG
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
78
13
30-01-2016
Wiadomość 3 z 3 (9 815 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy