21-04-2018 08:00
Witam
proszę o informację jak naprawić zaistniałą sytuację:
- składałam wniosek o pożyczkę gotówkową ale robiłam to przez telefon i źle zaznaczyłam długość rat - chciałam spłacać dłużej kredyt,
- zaznaczyłam od razu pobranie prowizji to może być ale też miałam kartę kredytową na której miałam zadłużenie 3000 złotych a karta była na kwotę 5000 złotych zaznaczyłam od razu spłatę karty i wyszła mi nadpłata karty kredytowej na kwotę około 1800 złotych - o co chodzi?
i jak mogę zwiększyć długość spłaty i czy jest możliwość dobrania kwoty do zaciągniętej już pożyczki?
Dziękuję
22-04-2018 08:03 | Edytowano: 22-04-2018 08:05
Jeżeli chcesz wydłużyć czas spłaty pożyczki, to możesz złożyć wniosek o nową pożyczkę w ramach, której spłacisz obecną.
Ewentualnie, jeżeli nie minęło jeszcze 14 dni od zawarcia umowy, to możesz od niej odstąpić w naszym oddziale lub prześlesz odstąpienie korespondencyjnie na adres Centrum Obsługi Kredytów Detalicznych, ul. Chorzowska 50, 40-101 Katowice.
Jeżeli zapłaciłaś prowizję za udzielenie pożyczki i odstąpisz od umowy, to zwrócimy Ci tę prowizję, zaliczając ją na spłatę pożyczki z dniem jej wypłaty.
Zwrócisz nam kwotę pożyczki, pomniejszoną o pobraną przez nas prowizję wraz z odsetkami naliczonymi za każdy dzień od dnia wypłaty kwoty pożyczki do dnia jej spłaty, na rachunek do przedterminowej spłaty. Powinnaś to zrobić nie później niż w ciągu 30 dni od złożenia oświadczenia o odstąpieniu.
Jeżeli chodzi o naszą kartę kredytową, to musielibyśmy sprawdzić Twoją sytuację. Przez forum nie mam wglądu w Twoje dane i kartę. Proszę, napisz do nas przez Moje ING -> Wiadomości, zadzwoń 32 357 00 12 lub podejdź do oddziału.
Jeżeli spłacałaś kartę kredytową innego banku, to proszę Cię o kontakt z danym bankiem.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |