Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Pytanie dot. zaciągniętej pierwszy raz pożyczki

Witam

proszę o informację jak naprawić zaistniałą sytuację:

- składałam wniosek o pożyczkę gotówkową ale robiłam to przez telefon i źle zaznaczyłam długość rat - chciałam spłacać dłużej kredyt,

- zaznaczyłam od razu pobranie prowizji to może być ale też miałam kartę kredytową na której miałam zadłużenie 3000 złotych a karta była na kwotę 5000 złotych zaznaczyłam od razu spłatę karty i wyszła mi nadpłata karty kredytowej na kwotę około 1800 złotych - o co chodzi?

i jak mogę zwiększyć długość spłaty i czy jest możliwość dobrania kwoty do zaciągniętej już pożyczki?

Dziękuję

Odpowiedz
0 Lajków
izapob
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-04-2018
Wiadomość 1 z 2 (2 781 wyświetleń)

Re: Pytanie dot. zaciągniętej pierwszy raz pożyczki

[ Edytowane ]

Jeżeli chcesz wydłużyć czas spłaty pożyczki, to możesz złożyć wniosek o nową pożyczkę w ramach, której spłacisz obecną.

Ewentualnie, jeżeli nie minęło jeszcze 14 dni od zawarcia umowy, to możesz od niej odstąpić w naszym oddziale lub prześlesz odstąpienie korespondencyjnie na adres Centrum Obsługi Kredytów Detalicznych, ul. Chorzowska 50, 40-101 Katowice.

Jeżeli zapłaciłaś prowizję za udzielenie pożyczki i odstąpisz od umowy, to zwrócimy Ci tę prowizję, zaliczając ją na spłatę pożyczki z dniem jej wypłaty.

Zwrócisz nam kwotę pożyczki, pomniejszoną o pobraną przez nas prowizję wraz z odsetkami naliczonymi za każdy dzień od dnia wypłaty kwoty pożyczki do dnia jej spłaty, na rachunek do przedterminowej spłaty. Powinnaś to zrobić nie później niż w ciągu 30 dni od złożenia oświadczenia o odstąpieniu.

Jeżeli chodzi o naszą kartę kredytową, to musielibyśmy sprawdzić Twoją sytuację. Przez forum nie mam wglądu w Twoje dane i kartę. Proszę, napisz do nas przez Moje ING -> Wiadomości, zadzwoń 32 357 00 12 lub podejdź do oddziału.

Jeżeli spłacałaś kartę kredytową innego banku, to proszę Cię o kontakt z danym bankiem.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 710 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy