05-04-2018 23:01
Cześć.
Mam do Was pytanie, otóż posiadam rachunek w Bank of Ireland i chciałbym przelać Euro na konto walutowe w ING. Czytałem o różnych metodach BEN, SHA, OUR, o przelewach SEPA, SWIFT, pozabankowych itp., aż w końcu zwariowałem i nie wiem jaką metodę mam w końcu wybrać :-) Przypuśćmy, że chcę przelać 1000 euro na konto w ING, jaka metoda będzie dla mnie najkorzystniejsza, i ile mniej więcej zapłacę prowizji, za tą zabawę?
Dziękuje za pomoc ![]()
05-04-2018 23:09
06-04-2018 22:28
@Matrix2k18 My za przyjęcie przelewu walutowego na rachunki prywatne nie pobieramy opłat. O wysokość opłaty za nadanie przelewu musisz się zwrócić do banku nadawcy. Każdy bank ma własną tabelę opłat i prowizji.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |