03-07-2017 20:12
Witam.
Chciał bym zapytać cóż się stało że po wysłaniu pieniążków z ing do alior banku na kwotę 188 euro te pieniążki znikły z banku ing jak i nie ma ich w alior banku sprawdzane były dane z potwierdzenia i powinny być, w alior banku poinformowano mnie że pieniążki nie znajdują się u nich w depozycie a w ing mówią że pieniążki są w alior banku czyżby te pieniążki poprostu znikły ?
03-07-2017 21:00
Ciężko mi się odnieść do tego o czym piszesz, ponieważ przez nasze forum nie mam żadnego wglądu do danych. Standardowo przelew w walucie obcej trafia do odbiorcy do około 2 dni roboczych. Możliwe, że pieniądze zostały już wysłane z naszego banku do Alior banku, natomiast jeszcze do nich nie dotarły i nie zostały zaksięgowane. Jeżeli chcesz potwierdzić czy przelew został poprawnie wysłany to proszę napisz do nas przez Moje ING lub zadzwoń na naszą infolinię 32 357 00 69. Sprawdzimy to.
04-07-2017 06:27
Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
23 | |
12 | |
8 | |
7 | |
6 |