Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Przelew na zamknięte konto a brak zwrotu

Witam, jakiś czas temu wypłaciłem pieniądze z bukmachera na kartę przypisaną do zamkniętego już konta bankowego, bukmacher nie chciał udostępnić mi innej formy wypłaty dopóki nie otrzyma potwierdzenia, że to konto zostało zamknięte. Dzisiaj dzwoniłem w końcu na infolinie bukmachera i okazało się, że pieniądze nie wróciły jeszcze do nich i chcą numer transakcji z banku żeby móc prześledzić co się dzieje z tymi pieniędzmi

Odpowiedz
0 Lajków
KrolikMU
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
30-05-2017
Wiadomość 1 z 2 (3 789 wyświetleń)

Re.: Przelew na zamknięte konto a brak zwrotu

Jeżeli pieniądze się zaksięgowały u nas to możesz zamówić potwierdzenie. Będzie na nim numer transakcji w naszym banku. Duplikat potwierdzenia możesz zamówić:
- przez telefon (jeżeli jesteś naszym klientem),
- w oddziale.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
789
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 742 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy