30-05-2017 16:18
Witam, jakiś czas temu wypłaciłem pieniądze z bukmachera na kartę przypisaną do zamkniętego już konta bankowego, bukmacher nie chciał udostępnić mi innej formy wypłaty dopóki nie otrzyma potwierdzenia, że to konto zostało zamknięte. Dzisiaj dzwoniłem w końcu na infolinie bukmachera i okazało się, że pieniądze nie wróciły jeszcze do nich i chcą numer transakcji z banku żeby móc prześledzić co się dzieje z tymi pieniędzmi
31-05-2017 16:49
Jeżeli pieniądze się zaksięgowały u nas to możesz zamówić potwierdzenie. Będzie na nim numer transakcji w naszym banku. Duplikat potwierdzenia możesz zamówić:
- przez telefon (jeżeli jesteś naszym klientem),
- w oddziale.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
12 | |
11 | |
6 | |
4 | |
4 |