Odpowiedz

Prowizje - konto firmowe ING

Na moje konto firmowe ING (prowadzone ponad rok), codziennie wpływa różna kwota za usługi świadczone dnia poprzedniego. Wg. regulaminu, jeśli miesięcznie przekracza ona 2000zł, konto jest darmowe i nie są pobierane prowizje. Jednak codziennie bank pobiera prowizje od danej kwoty? Czy ja czegoś nie doczytałam w regulaminie? 

Odpowiedz
0 Lajków
anita44d
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-06-2022
Wiadomość 1 z 2 (4 566 wyświetleń)

Re: Prowizje - konto firmowe ING

Trudno nam jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie, mamy za mało informacji. Nie mamy też dostępu do systemów aby to sprawdzić.

Jeśli wpływy są z terminala płatniczego, to są pobierane prowizje od transakcji w zależności od tego jaką masz umowę o terminal i jakie rodzaje transakcji są realizowane.

Opłaty za konto i za przelewy są pobierane raz w miesiącu, ostatniego dnia kalendarzowego miesiąca.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
266
48
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (4 522 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Dziękujemy za podzielenie się opinią, przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu.

10-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy